Προφίλ

laserkat-logoΗ Laserkat είναι ένα σύγχρονο κέντρο κοπής μετάλλων με LASER, όπου τα τελευταία δύο χρόνια έχει εισβάλλει δυναμικά στο χώρο της κοπής – διαμόρφωσης μετάλλων. Το εξειδικευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με το υπερσύχρονο κέντρο κοπής μετάλλων ‘’TRULASER 3030’’, έχουν καταστήσει τη Laserkat ως μια από τις πιο κορυφαίες εταιρείες στην επεξεργασία διάφορων υλικών, όπως ανοξείδωτο χάλυβα, χάλυβα όλων των κραμάτων, λαμαρίνα κάθε τύπου, αλουμινίου αλλά και πολλών άλλων υλικών.

Το υπερσύχρονο κέντρο κοπής μετάλλων "TRULASER 3030" είναι εφοδιασμένο με πηγή 4.0kW, η οποία προσδίδει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι άλλων αντίστοιχων μηχανημάτων. Λειτουργεί με μεγάλες ταχύτητες έως 10m/min καθώς και με δυνατότητες εναλλαγής δύο τραπεζιών διαστάσεων 3000x1500mm. Κάνει άριστη κοπή – διαμόρφωση χωρίς αιχμές και αποκλίσεις δημιουργώντας λείες επιφάνειες, ενώ κρατά το σφάλμα κοπής - διαμόρφωσης σε μόλις 0,1mm. Στη δισδιάστατη κοπή – διαμόρφωση το εύρος εργασίας όσον αφορά το πάχος είναι από 0,5 έως 25mm.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του μηχανήματος είναι η δυνατότητα κοπής – διαμόρφωσης σωλήνα και κοιλοδοκού διαφόρων υλικών. Πιο συγκεκριμένα μπορεί να πραγματοποιήσει τρισδιάστατη κοπή – διαμόρφωση σε κοιλοδοκό διαστάσεων από 12x12mm έως και 220x220mm, ενώ σε σωλήνα από Φ12mm έως και Φ400mm.

Η Laserkat αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της "ΙNOX DESIGN Kateris S.A.". Έτσι, ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας με τη ταχύτητα, την ακρίβεια, την χρηστικότητα, την ευρηματικότητα και την αποτελεσματικότητα καθιστούν την εταιρεία μας ως μια από τις πλέον σύγχρονες και ανταγωνιστικές στο χώρο των ανοξείδωτων κατασκευών.

Σχετικά με εμάς

Ανοξείδωτες Κατασκευές
Μηχανήματα Επεξεργασίας Γάλακτος - Τροφίμων
Κέντρο Κοπής Μετάλλων με LASER

3ο χλμ. Τυρνάβου - Λάρισας
Τηλ. & Fax: 24920 29240
Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

Συνδεθείτε

Mitteilungsblatt - Anmeldung

Registrieren, um die Nachrichten zu erfahren.
JoomShaper