Προφίλ

Η INOX DESIGN Kateris A.E. αποτελεί σήμερα μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής μηχανημάτων, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της βιομηχανίας – βιοτεχνίας τα τελευταία 35 χρόνια. Τα τελευταία 15 χρόνια έχει εξειδικευτεί στο τομέα των ανοξείδωτων κατασκευών και της υποστήριξης κατασκευής βιομηχανικών έργων και ειδικότερα στο σχεδιασμό – κατασκευή μηχανημάτων και εξοπλισμού για βιομηχανίες τροφίμων.

Η δραστηριότητα της εταιρείας εκτείνεται τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στην αγορά του εξωτερικού. Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει και έχει υλοποιήσει πρότυπα έργα, που αποτελούν και απόδειξη των δυνατοτήτων της εταιρείας, καθώς και την εγκυρότητα και την πληρότητά της.

 Το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας και δοκιμής της εταιρείας, σε συνεργασία με το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό προχωρούν στην κατασκευή ολοκληρωμένων και λειτουργικών μηχανημάτων, κατάλληλων για οποιαδήποτε εταιρεία – βιομηχανία τροφίμων. Παράλληλα η εταιρεία INOX DESIGN Kateris A.E., εκτός από το κατασκευαστικό κομμάτι παρέχει και την κατάλληλη υποστήριξη στα μηχανήματα και τις κατασκευές των εταιρειών – βιομηχανιών που συνεργάζεται, εξασφαλίζοντας έτσι ένα άριστο αποτέλεσμα λειτουργίας των βιομηχανιών αυτών.

Τα τελευταία χρόνια διεύρυνε το πελατολόγιο της σε όλη την Ελλάδα και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού. Κάνοντας ένα βήμα ακόμη μπροστά, μετατρέπεται σε ανώνυμη εταιρεία, θέτοντας ως στόχο την κατάκτηση μιας εκ των πρώτων θέσεων στο χώρο των ανοξείδωτων κατασκευών στην Ελλάδα.

Τέλος, στην "INOX DESIGN kateris A.E.", κύριο μέλημα μας είναι η πλήρης ανάπτυξη και αναμόρφωση οποιασδήποτε μονάδας γάλακτος - τροφίμων σε σύγχρονη και ανταγωνιστική, σύμφωνα πάντα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Σχετικά με εμάς

Ανοξείδωτες Κατασκευές
Μηχανήματα Επεξεργασίας Γάλακτος - Τροφίμων
Κέντρο Κοπής Μετάλλων με LASER

3ο χλμ. Τυρνάβου - Λάρισας
Τηλ. & Fax: 24920 29240
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνδεθείτε

Newsletter - Εγγραφή

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε τα νέα μας.
JoomShaper